Heb jij last van spanning, stress of angsten?Ontdek hoe je meer rust ervaart.

Adem je fit

Weg met,
Spanning, stress en angsten.

Dat is toch precies wat jij wilt
Heb jij last van onbegrepen klachten zoals duizelingen, licht in je hoofd zijn, spanning, stress, spijsverteringsklachten, huidproblemen? Zit je niet lekker in je vel, voel je je onzeker? Slaap je slecht of pieker je veel? Heb je alles al geprobeert en heeft niemand je kunnen helpen dan is de training adem je fit precies geschikt voor jou.
Ontdek hoe je je ontspanning, energie en vitaliteit binnen 5 weken terug wint. Je bent zeker niet de enige met dit probleem. veel mensen hebben dezelfde klachten en als je je ademhaling onder controle krijgt, zit je snel lekker in je vel.
Want jij wilt toch van je onbegrepen klachten af. Jij wilt lekker in je vel zitten. Je wilt leuke dingen doen met vrienden en familie zonder dat je bang hoeft te zijn dat jou klacht weer roet in het eten gooit. Ademen is misschien wel het belangrijkste lichaamsproces. De meeste mensen ademen onbewust. Het mooie is dat iedereen de adem bewust kan leren beïnvloeden en daar ligt de kracht van de adem je fit training.

Kies nu voor je zelf

Ontdek hoe je ontspanning, energie en vitaliteit binnen 5 weken terug wint en zo je onbegrepen klacht de baas wordt.
Kies nu voor jezelf en maak een eind aan je klachten door aan je ademhaling te gaan werken. Je ademhaling beïnvloed je lichaam en geest. Bij adem je fit training leer je je adem bewust te beïnvloeden. Dat zorgt voor emotionele balans, mentale kracht en lichamelijke gezondheid.

Ademen is de basis van ons leven. Door bewust te ademen zullen onbegrepen lichamelijke klachten verdwijnen. Je slaapt beter en hebt je stress onder controle, je zit weer lekker in je vel.
Adem je fit heeft een positief effect op:

- Angst (zoals faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen)
- Burn-out en (emotionele) stress
- Eczeem
- Hyperventilatie en astma
- Niet kunnen genieten van het leven
- Onzekerheid
- Minderwaardigheidsgevoel
- Paniekaanvallen
- Reumatische aandoeningen
- Slecht slapen
- Verhoogde bloeddruk
- Vermoeidheid

Ook ex Corona patiënten hebben veel baat bij deze training.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/FotoFluvius-KimVdSchoot-groot-20210619-008-2-1280x1920.jpg


Jij wilt nu het roer in handen nemen. Jij wilt tijd in jezelf investeren. Jij wilt goed voor jezelf zorgen. Zoals het tot nu toe ging , gaat het niet meer. Als je blijft doen wat je altijd deed blijf je krijgen wat je altijd kreeg.
Jij wilt verandering, jij wilt lekker in je vel zitten. Jij wilt geen spanning, jij wilt geen stress, jij wilt rust in je hoofd en een ontspannen leven. Door je in te schrijven voor de training Adem je fit zet je die belangrijke eerste stap. Meedoen betekent ja zeggen tegen jezelf, je geluk en je gezondheid.

Wat houd de training in?

De Adem je fit training is een praktische opleiding waarbij de theorie wordt afgewisseld met samen oefenen. De praktische oefeningen zijn direct toepasbaar in het dagelijkse leven.
Het effect van de training is meteen merkbaar, je voelt je fitter en krijgt meer energie. Je krijgt weer vertrouwen in je eigen lichaam en je slaapt beter. Je leert te luisteren naar de signalen van je lichaam en je brengt je ademhaling in balans. Je ervaart rust, focus en kracht.
Je leert anders te kijken naar gedachten die jou vastzetten. Je krijgt grip op je emoties omdat je je bewust wordt van je denken en doen. Aan de hand van eenvoudig toepasbare technieken leer je stap voor stap hoe je het roer om kunt gooien en de baas kunt worden over je emoties.
Wil jij rust, focus en kracht ervaren in plaats van onrust, spanning en stress, klik dan op de button en boek de training. Want als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg en dat wil je niet. Jij wilt lekker in je vel zitten en genieten van het leven.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/FotoFluvius-KimVdSchoot-groot-20210619-004-scaled.jpg

Praktische informatie

De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 2 uur. De training is 1 maal per 14 dagen zodat je alle gelegenheid hebt om de ademtechnieken goed te leren gebruiken.
Lestijden:
Donderdag ochtend 09:30 uur tot 11.30 uur
of
Dinsdag avond 19.30 uur tot 21.30 uur.

Trainingsdata:

Donderdag ochtend training

2 - 9 - 16 - 23 - 30 juni

9.00 - 11.45 uur

Trainingsdata:

Dinsdag avond training

31 mei
7 - 14 - 21 - 28 juni

19.15 - 22.00 uur
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2022/01/Kees-640x640.jpg

In een moeilijke periode in mijn leven kwam ik voor een ademsessie bij Kim. Deze sessie deed mij zo goed. Ik startte de training Adem Je fit. Deze training heeft er voor gezorgd dat ik mijn leven weer op de rit heb. Kim geeft deze training op een super mooie rustgevende locatie en dat in combinatie met haar deskundigheid maakt dit een training die ik iedereen kan aanraden.

https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/06/Kim_vd_Schoot_adem-vrouw.jpeg

Over mij

Ik ben Kim van de Schoot Trainer, opleider, ademhalingstherapeut en huid&oedeemtherapeut. Het is mijn missie om andere te helpen lekker in hun vel te zitten.

Zelf zat ik niet altijd even lekker in mijn vel. De vele opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd hebben gemaakt dat ik een rustige vrouw ben die met beide benen stevig op de grond haar mannetje staat.

Hyperventilatie
Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe het is om te leven met spanning en stress. In mijn jeugd heb ik te maken gehad met chronishe hyperventilatie, en ondervond daar de vervelende gevolgen van.

Van stress naar rust en balans
Ruim 35 jaar is het mijn passie om te zorgen dat mensen weer lekker in hun vel zitten. Vele mensen heb ik mogen begeleiden naar meer rust en balans in hun leven. Het is essentieel om de cirkel te doorbreken. En je kunt dit patroon heel makkelijk doorbreken. Als ik het kan, kun jij het zeker.

De workshops en trainingen helpen je om je bewust te worden van je ademhaling. Als je weet hoe je ademt, kun je je ademhaling ook veranderen. Als je je ademhaling verandert, verandert meteen ook je gevoel. Zo simpel is het. Door veel te oefenen bereik je heel snel effect. En dat is precies wat jij wilt. Weer lekker in je vel zitten.

Locatie

Ademvrouw geeft haar workshop in Oirschot. Aan de rand van het dorp op een bijzonder mooie locatie. De boerderij heeft een gezellige trainingsruimte, maar als het weer het toelaat werken we buiten. De zwemvijver draagt bij om jou te laten genieten van een bijzondere ervaring. Oirschot is landelijk gelegen in de driehoek Den Bosch – Eindhoven – Tilburg.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/revieuw-inne.jpg

Het is een ontzettend fijne training die je bijzondere dingen laat ervaren in een prachtige omgeving. Verschillende ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen die veel voor je lichaam kunnen doen. De rust die het geeft, mijn burnout is nu gelukkig onder controle.
Kim jouw persoonlijke betrokkenheid maakt dat ik me gehoord en gezien voel. De rust die je uitstraalt breng je over op de groep en dat voelt heel fijn.

Ine

Volg ons op social media

Volg ons op social media:

Contact gegevens

Tel: 0613585853

Email: info@ademvrouw.nl

Adresgegevens:

Montfortlaan 9,

5688 NM

Oirschot

Kvk nr:

73739138
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/kwaliteitregister.jpeg

p-broeren.nl© All Rights Reserved - 2021