Ademtherapie
voor zorgverleners

Door ademtherapie
emotionele balans, mentale kracht en
lichamelijke gezondheid.

Adem je vrij

En ontdek hoe jij flexibel en succesvol om kunt gaan met allerlei situaties. Zowel op je werk in de zorg, als in je prive situatie. Ademtherapie is een cadeautje voor je zelf, want als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor een ander zorgen.
In deze opleiding leer je hoe door de ademhaling bewust te beïnvloeden, je snel effect bereikt op je eigen professionele vlak. Na elke opleidingsdag kun je het geleerde direct in de praktijk toepassen. Dat maakt deze opleiding uniek, want deze opleiding is helemaal gericht op zorgverleners.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/FotoFluvius-KimVdSchoot-web-20210619-005.jpg

Wat ga je leren

In deze opleiding word je je bewust van de ademhaling. De ademhaling is het enige proces dat door het autonome zenuwstelsel wordt aan gestuurd wat jezelf kunt beinvloeden. Door de ademhaling te veranderen kun je het sympatische en parasympatische zenuwstelsel in balans brengen. Als je client emotioneel, mentaal en lichamelijk meer in balans is , wordt je behandeling efficient en behaal je snel resultaat.

Lekker in je vel

Veel zorgverleners hebben stress. Ze piekeren en hebben het drukdrukdruk. Ze zitten niet lekker in hun vel. Ademtherapie leert je om makkelijker los te laten en onbevangen in het leven te staan. Om te genieten van al het moois dat het leven biedt. Je maakt echt contact met je client en komt snel bij de kern van het probleem en dan biedt de oplossing zich vanzelf aan. In een ademsessie wordt de ademhaling verruimd, waardoor je letterlijk onverwerkte emoties kunt verwerken en loslaten.
En dat is wat de opleiding Ademtherapie voor zorgverleners je gaat leren.
- Diverse ademthechnieken
- Spanning en stress loslaten
- Uit je hoofd in je lichaam
- Drukpunten aanzetten
- Verstandhouding en vertrouwen opbouwen
- Inzicht in jezelf
- Scherpe focus op je doel
- Rust en balans voor lichaam en geest
Als jij bereid bent om je handen uit de mouwen te steken en echt voor je doel gaat. Als jij accepteert dat je met jezelf geconfronteerd wordt en hierdoor inzichten krijgt die jouw persoonlijke groei enorm vergroten. Vertrouw mij, deze opleiding is een cadeautje voor jezelf en je client. Want jij bent het waard om lekker in je vel te zitten en daardoor nog beter voor je client te kunnen zorgen.
Ijsbad en ademen ijskracht

Jij wilt

Nu het roer in handen nemen, je wilt tijd in je zelf investeren. Je wilt goed voor jezelf en je clienten zorgen. Je wilt dat je clienten lekker in hun vel zitten. Je weet dat als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg.
Jij wilt verandering, jij wilt genieten van je werk, jij wilt energiek s avond naar huis. Jij wilt lekker in je vel zitten. Door je nu in te schrijven voor de opleiding ademtherapie voor zorgverleners zet je die eerste belangrijke stap. Meedoen betekent ja zeggen tegen jezelf en er volledig kunnen zijn voor de ander.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/06/Kim_vd_Schoot_adem-vrouw.jpeg

Over mij

Ik ben Kim van de Schoot ruim 35 jaar ondernemer in de zorg. Een leven lang leren past bij mij. Ik vind het prettig om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Als oedeemtherapeut heb ik jarenlang mensen geholpen met een buikademhaling om oedeem efficiënter te kunnen behandelen. Toch was ik altijd gefascineerd door de adem. Ik zag vaak clienten hoog en snel ademenen en ik dacht hier is veel winst te behalen. Ik ging me verdiepen in de ademhaling. Alles wat ik leerde paste ik direct toe in de praktijk en op mezelf, het effect was meteen merkbaar.

Ik ben zo enthousiast over ademtherapie, ik pas het meteen bij iedereen toe. Ik groei en ik bloei en de praktijk ook.

Nu is het tijd om mijn kennis te delen met andere zorgverleners. Ik gun jou ook de geweldige ervaring met wat je allemaal kunt bereiken wanneer je de adem bewust beïnvloedt. Samen ademen in een groep met gelijkgestemde en dit weer overbrengen op je clienten. Boven jezelf uitstijgen en versteld staan wat bewust ademen met je doet.

Wat kun je verwachten

Deze unieke opleiding is speciaal ontwikkeld voor zorgverleners. We bespreken eerst de theorie en maken dan de koppeling naar de praktijk. Praktisch oefenen staat centraal in de opleiding. Door veel samen te oefenen maak je de theorie snel eigen en kun je die meteen toepassen in je werk.
De opleiding wordt gegeven in een groep van 6 tot 10 deelnemers zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Er zijn 10 lesdagen en een totale studie belasting van 87 uur, waarvan 70 contact uren en 17 uur ademsessies geven en verslaglegging

ADAP Accreditatie is aangevraagd.

De opleiding dagen


1 en 22 november 
13 december
 3 en 24 januari
 14 februari
7 en 21 maart 11 april 2 mei

Locatie

Ademvrouw geeft haar Opleiding in Oirschot. Aan de rand van het dorp op een bijzonder mooie locatie. De boerderij heeft een gezellige trainingsruimte, maar als het weer het toelaat werken we buiten. Er is een zwemvijver om jou te laten genieten van een bijzondere ervaring. Oirschot is landelijk gelegen in de driehoek Den Bosch – Eindhoven – Tilburg.

Onthoud als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg.

Kies nu om goed voor jezelf te zorgen.

Volg ons op social media

Volg ons op social media:

Contact gegevens

Tel: 0613585853

Email: info@ademvrouw.nl

Adresgegevens:

Montfortlaan 9,

5688 NM

Oirschot

Kvk nr:

73739138
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/kwaliteitregister.jpeg

p-broeren.nl© All Rights Reserved - 2021