Ademkracht

Durf jij de stap te zetten,
om iets te doen wat helemaal buiten je comfortzone ligt.

Je zult iets nieuws ervaren. Dat is geweldig, want alleen door iets buiten je comfortzone te doen kan er verandering in gang gezet worden. De workshop adem als medicijn haalt je uit je hoofd en laat je contact maken met je lichaam. Als je contact kunt maken met je lichaam weet je wat het nodig heeft om weer krachtig en energiek te zijn, zonder pijntjes en beperkingen.
Onthoud dat je adem een heel krachtig medicijn is. Je hebt het altijd bij je en je kunt het overal toepassen. Door elke dag 3 minuutjes je adem te trainen komt de door jou gewenste verandering op gang. Durf jij het aan, om je ademkracht te komen ervaren?

Voor wie

Deze workshop is op jou lijf geschreven als jezelf verantwoordelijkheid wilt neemt voor jouw gezondheid. Met de praktijkgerichte oefeningen ga je zelf voelen wat adem in je lichaam doet. Je leert hoe te ademen bij spanning en stress. Elke keer is het weer mooi om de verbazing te zien als je binnen een paar minuten rust in je lichaam voelt. Ook hoofdpijn en slapeloosheid kun je met andere ademhalingsoefeningen zelf onder controle krijgen. En dat allemaal door je bewust te zijn van je ademhaling. Je adem kracht kun je dus altijd en overal toepassen.

Programma

Na een kennismakingsronde en het delen van persoonlijke adem ervaringen, gaan we meteen praktisch aan het werk met de adem. Halverwege de ochtend houden we een korte pauze om vervolgens weer met je ademhaling te gaan werken. Van 13.00 tot 14.00 uur is er tijd om te lunchen en de benen te strekken. We sluiten de dag af met een evaluatie en eindigen om 16.00 uur.

Praktische informatie

– Draag comfortabele kleding (of neem deze mee)

– De sessies vinden liggend of zittend plaats

– Neem een grote handdoek, warme sokken en een dekentje mee

– Kom niet met een te volle maag

– Drink veel water na afloop

Inbegrepen: deelname, koffie, thee, water, fruit.

Ademcirkel

Locatie

Ademvrouw geeft haar workshop in Oirschot. Aan de rand van het dorp op een bijzonder mooie locatie. De boerderij heeft een gezellige trainingsruimte, maar als het weer het toelaat werken we buiten. Er is een hottub en een zwemvijver om jou te laten genieten van een bijzondere ervaring. Oirschot is landelijk gelegen in de driehoek Den Bosch – Eindhoven – Tilburg.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/06/Kim_vd_Schoot_adem-vrouw.jpeg

Over mij

Ik ben Kim van de Schoot Trainer, opleider, ademhalingstherapeut en huid&oedeemtherapeut. Het is mijn missie om andere te helpen lekker in hun vel te zitten. Zelf zat ik niet altijd even lekker in mijn vel. De vele opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd hebben gemaakt dat ik een rustige vrouw ben die met beide benen stevig op de grond haar mannetje staat.

Hyperventilatie
Ik ben 15 jaar en heel erg in paniek. Verstijft van angst zit ik op mijn bed. Het voelt of er een olifant op mijn borst staat. Ik voel mijn bloed gonzen in mijn hoofd. Mijn ademhaling gaat snel en de paniek slaat toe. Ik denk dat ik elk moment een hartinfarct kan krijgen. Mijn moeder vertrouwt het niet en belt de huisarts. De huisarts zet een stap in mijn slaapkamer en zegt: "Ik zie het al, hyperventilatie. Adem maar in een grote zak."

Simpele oefeningen
Als je erg in paniek bent is een advies om in een zak te ademen geen geruststelling. Je voelt je niet serieus genomen. Duidelijke begrijpbare uitleg over hoe je ademhaling werkt en wat voor reacties er in je lichaam optreden als je verkeerd ademt zijn veel waardevoller omdat je dan snapt wat er in je lichaam gebeurt. Simpele oefeningen die je meteen toe kunt passen zodra je een klacht voelt opkomen zijn essentieel om de cirkel te doorbreken. En je kunt dit patroon doorbreken.

Onbegrepen klachten
Ademvrouw helpt mensen met chronische onbegrepen klachten, zoals:

Angst (bijvoorbeeld faalangst of gebrek aan zelfvertrouwen), burn-out en (emotionele) stress, eczeem, hyperventilatie en astma, niet kunnen genieten van het leven, onzekerheid, minderwaardigheidsgevoel, paniekaanvallen, reumatische aandoeningen, slecht slapen, verhoogde bloeddruk en vermoeidheid

De workshops en trainingen helpen je om je bewust te worden van je ademhaling. Als je weet hoe je ademt, kun je je ademhaling ook veranderen. Als je je ademhaling verandert, verandert meteen ook je gevoel. Zo simpel is het. Door veel te oefenen bereik je heel snel effect. En dat is precies wat jij wilt. Weer lekker in je vel zitten.
Herken je jezelf hierin en wil je aan jezelf gaan werken, boek dan de workshop Ademkracht hier.

Boek hier je deelname op 29 november

https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/revieuw-kees-adem-kracht.jpg

Deze workshop was voor mij verrassend en inspirerend, maar vooral een hulpmiddel om te ontspannen en energie te krijgen. De verhouding theorie en praktijk was precies goed. Ik ben onder de indruk van de kennis en deskundigheid van de trainer, maar vooral van de rust die ze uitstraalt.

Kees

Volg ons op social media

Volg ons op social media:

Contact gegevens

Tel: 0613585853

Email: info@ademvrouw.nl

Adresgegevens:

Montfortlaan 9,

5688 NM

Oirschot

Kvk nr:

73739138
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/kwaliteitregister.jpeg

p-broeren.nl© All Rights Reserved - 2021