Workshops

ademvrouw
Workshops

Bij Ademvrouw bieden wij workshops aan die een unieke ervaring zijn en een waar feelgood cadeautje voor jezelf. Tijdens onze workshops zul je direct merken dat je je snel weer goed voelt in je eigen vel. We werken altijd met kleine groepen van maximaal 10 personen, zodat iedere deelnemer persoonlijke aandacht kan krijgen. Twijfel je of een workshop geschikt is voor jouw wensen of doelen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen vinden we de beste oplossing die bij jou past.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/06/ademvrouw-logo-blauw.png
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/ademjefit.jpg

Ademcirkel

Voel je je vaak gevangen in je gedachten? Ben je constant aan het nadenken en heb je het contact met je lichaam verloren?

Een ademcirkel biedt een mooie gelegenheid om de kracht van je ademhaling te ontdekken. In een kleine groep van maximaal 8 personen zul je anderhalf uur lang ervaren hoe je ademhaling je helpt om je goed te voelen.

Tijdens de ademcirkel zullen we gezamenlijk verbonden ademen. Dit is een speciale ademtechniek die je uit je hoofd haalt. Al je stress en zorgen zullen verdwijnen, omdat je je alleen maar concentreert op je ademhaling. Dit zorgt voor een diepe ontspanning aan het einde van de avond.

De ademcirkel vindt één keer per maand plaats op maandagavond, van 19.30 tot 21.00 uur. De kosten bedragen 33,- per sessie.

Natuurlijke Verkwikking

Ontdek de kracht van natuurlijke verkwikking met onze koude zwemvijver ervaring!

Bij ons draait het niet alleen om het ijsbad, maar om het samenstellen van een unieke ervaring die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. Onze koude zwemvijver biedt een verfrissend alternatief waarbij je kunt genieten van de voordelen van koude therapie zonder afbreuk te doen aan onze kostbare natuurlijke hulpbronnen.

In onze workshop 'Natuurlijke Verkwikking' leer je hoe je stress kunt omzetten in kracht en focus, terwijl je de ademhalingstechnieken verkent die niet alleen je immuunsysteem versterken, maar ook bijdragen aan een gezondere planeet. Je zult al snel merken dat fysieke klachten verminderen en je je fitter en energieker voelt, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.

Onze workshops vinden één keer per maand plaats op zaterdag, van 10.00 tot 12.00 uur. De eerstvolgende beschikbare workshop staat gepland op zaterdag 6 april en vervolgens op zaterdag 4 mei en zaterdag 25 mei.
in juni, juli, augustus & september geven we geen zwemvijver workshops ivm de water temperatuur. boek dan de workshop IJskracht hier onder.

Durf de natuurlijke uitdaging aan te gaan en ontdek de verfrissende kracht van onze koude zwemvijverervaring. Samen werken we aan een gezonder lichaam en een schonere planeet.
Winter zwemmen

IJskracht

Met ijskracht kun je je gezondheid verbeteren en een verkwikkende ervaring in het ijsbad beleven. Als je het ijsbad een beetje spannend vindt, hoef je je geen zorgen te maken, want in de groep staan we samen sterk. Samen werken we toe naar een unieke ervaring.

In de workshop ijskracht ontdek je hoe je stress kunt transformeren in kracht en focus. Door de ademhalingstechnieken die je leert, versterk je je immuunsysteem. Je zult merken dat lichamelijke klachten verminderen en je je fitter en energieker voelt.

De workshop ijskracht vindt één keer per maand plaats op zaterdag, van 10.00 tot 13.00 uur.

De eerstvolgende beschikbare workshop vindt plaats op zaterdag 8 juni, van 10..00 tot 13.00 uur. en daarna op zaterdag 17 augustus van 10.00 tot 13,00 uur

https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/FotoFluvius-KimVdSchoot-web-20210619-017-1.jpg

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een diepgaande yogapraktijk die gericht is op totale ontspanning en innerlijke rust. Het wordt vaak omschreven als een staat tussen waken en slapen, waarbij je lichaam volledig ontspannen is, maar je geest helder en alert blijft.

Tijdens een Yoga Nidra-sessie word je begeleid om je aandacht naar verschillende delen van je lichaam te brengen, terwijl je tegelijkertijd bewust blijft van je ademhaling. Dit helpt je om spanning en stress los te laten, en een diepe staat van ontspanning te bereiken.

Naast de fysieke voordelen, zoals het verminderen van spierspanning en het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam, heeft Yoga Nidra ook positieve effecten op het mentale en emotionele welzijn. Het kan helpen bij het verminderen van angstgevoelens, het verbeteren van de slaapkwaliteit en het vergroten van de concentratie en creativiteit.

De sessies vinden meestal plaats in een comfortabele houding, zoals liggend op een yogamat, en worden begeleid door een ervaren docent. Het is belangrijk om een rustige omgeving te creëren waarin je niet gestoord wordt, zodat je optimaal kunt profiteren van de diepe ontspanning die Yoga Nidra biedt.

Als je op zoek bent naar een moment van diepe ontspanning en het loslaten van spanning en stress, dan is Yoga Nidra een geweldige sessie om te verkennen. Boek nu je Yoga Nidra sessie en geef jezelf de kans om volledig tot rust te komen en te herstellen.
Yoga nidra ook wel slaap yoga genoemd en is bedoeld om een diepe ontspanning te bereiken.

1x per maand kun je een uurtje komen ontspannen op dinsdag van 20.30 - 21.30 uur en daarna thuis heerlijk slapen.

Boek hier je ticket voor maar 22,-
Ademcirkel

Afspraak maken?

Volg ons op social media

Volg ons op social media:

Contact gegevens

Tel: 0613585853

Email: info@ademvrouw.nl

Adresgegevens:

Montfortlaan 9,

5688 NM

Oirschot

Kvk nr:

73739138
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/kwaliteitregister.jpeg

p-broeren.nl© All Rights Reserved - 2021