Workshops

ademvrouw
Workshops

Vanuit een intuitive benadering heb ik verschillende workshops opgezet. Een workshop bij Ademvrouw is een beleving, een feelgood cadeautje voor je zelf. Hier vind je een overzicht van de verschillende workshops die ik aanbied. Tijdens een workshop gaan we meteen praktisch aan de slag. We werken altijd in kleine groepjes van maximaal 10 personen, zodat er voor iedereen persoonlijke aandacht is. Ben je benieuwd of een workshop geschikt is voor jouw wens of doel? Neem gerust contact met me op. Samen vinden we de beste oplossing voor jou.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/06/ademvrouw-logo-blauw.png
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/ademjefit.jpg

Ademkracht

Heb jij last van vage klachten zoals duizelingen, tintelingen, hartkloppingen of een zwaar gevoel op je borst. Je bent al diverse keren bij de huisarts geweest, maar je klachten heb je nog steeds. Deze klachten zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je kunt deze klachten namelijk positief beïnvloeden met je ademhaling.

Je huisarts noemt het chronische hyper-ventilatie, maar een echte oplossing heeft hij niet voor jou. In de workshop ademkracht leer je om je ademhaling bewust te voelen. Als je je ademhaling kunt voelen, kun je de adem ook beïnvloeden en anders gaan ademen. Zo kom je snel van je klachten af.

IJskracht

De natuur biedt ons alles om te kunnen leven. Zo ook ijs. De kou van ijs roept bij ons een schrik reactie op. Dat is een natuurlijke reactie. Door koude te om armen, leert je lichaam op een positieve manier met stress om te gaan. In de workshop ijskracht ervaar je hoe je stress omzet in kracht en focus. De adem-halingsoefeningen die je leert versterken je immuunsysteem. Lichamelijke
klachten verminderen en je voelt je fitter en energieker.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/FotoFluvius-KimVdSchoot-web-20210619-017.jpg

Afspraak maken?

Volg ons op social media

Volg ons op social media:

Contact gegevens

Tel: 0613585853

Email: info@ademvrouw.nl

Adresgegevens:

Montfortlaan 9,

5688 NM

Oirschot

Kvk nr:

73739138
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/kwaliteitregister.jpeg

p-broeren.nl© All Rights Reserved - 2021