Workshops

ademvrouw
Workshops

Bij Ademvrouw bieden wij workshops aan die een unieke ervaring zijn en een waar feelgood cadeautje voor jezelf. Tijdens onze workshops zul je direct merken dat je je snel weer goed voelt in je eigen vel. We werken altijd met kleine groepen van maximaal 10 personen, zodat iedere deelnemer persoonlijke aandacht kan krijgen. Twijfel je of een workshop geschikt is voor jouw wensen of doelen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen vinden we de beste oplossing die bij jou past.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/06/ademvrouw-logo-blauw.png
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/ademjefit.jpg

Ademcirkel

Voel je je vaak gevangen in je gedachten? Ben je constant aan het nadenken en heb je het contact met je lichaam verloren?

Een ademcirkel biedt een mooie gelegenheid om de kracht van je ademhaling te ontdekken. In een kleine groep van maximaal 8 personen zul je anderhalf uur lang ervaren hoe je ademhaling je helpt om je goed te voelen.

Tijdens de ademcirkel zullen we gezamenlijk verbonden ademen. Dit is een speciale ademtechniek die je uit je hoofd haalt. Al je stress en zorgen zullen verdwijnen, omdat je je alleen maar concentreert op je ademhaling. Dit zorgt voor een diepe ontspanning aan het einde van de avond.

De ademcirkel vindt één keer per maand plaats op maandagavond, van 19.03 tot 21.00 uur. De kosten bedragen 30,- per sessie.

IJskracht

Met ijskracht kun je je gezondheid verbeteren en een verkwikkende ervaring in het ijsbad beleven. Als je het ijsbad een beetje spannend vindt, hoef je je geen zorgen te maken, want in de groep staan we samen sterk. Samen werken we toe naar een unieke ervaring.

In de workshop ijskracht ontdek je hoe je stress kunt transformeren in kracht en focus. Door de ademhalingstechnieken die je leert, versterk je je immuunsysteem. Je zult merken dat lichamelijke klachten verminderen en je je fitter en energieker voelt.

De workshop ijskracht vindt één keer per maand plaats op zaterdag, van 10.00 tot 13.00 uur.

De eerstvolgende extra workshop vindt plaats op zaterdag 9 december, van 10..00 tot 13.00 uur.

https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/FotoFluvius-KimVdSchoot-web-20210619-017-1.jpg

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een diepgaande yogapraktijk die gericht is op totale ontspanning en innerlijke rust. Het wordt vaak omschreven als een staat tussen waken en slapen, waarbij je lichaam volledig ontspannen is, maar je geest helder en alert blijft.

Tijdens een Yoga Nidra-sessie word je begeleid om je aandacht naar verschillende delen van je lichaam te brengen, terwijl je tegelijkertijd bewust blijft van je ademhaling. Dit helpt je om spanning en stress los te laten, en een diepe staat van ontspanning te bereiken.

Naast de fysieke voordelen, zoals het verminderen van spierspanning en het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam, heeft Yoga Nidra ook positieve effecten op het mentale en emotionele welzijn. Het kan helpen bij het verminderen van angstgevoelens, het verbeteren van de slaapkwaliteit en het vergroten van de concentratie en creativiteit.

De sessies vinden meestal plaats in een comfortabele houding, zoals liggend op een yogamat, en worden begeleid door een ervaren docent. Het is belangrijk om een rustige omgeving te creëren waarin je niet gestoord wordt, zodat je optimaal kunt profiteren van de diepe ontspanning die Yoga Nidra biedt.

Als je op zoek bent naar een moment van diepe ontspanning en het loslaten van spanning en stress, dan is Yoga Nidra een geweldige sessie om te verkennen. Boek nu je Yoga Nidra sessie en geef jezelf de kans om volledig tot rust te komen en te herstellen.
Yoga nidra ook wel slaap yoga genoemd en is bedoeld om een diepe ontspanning te bereiken.

1x per maand kun je een uurtje komen ontspannen op dinsdag van 20.30 - 21.30 uur en daarna thuis heerlijk slapen.

Boek hier onder je Yoga Nidra sessie tijdelijk voor maar 17,50.
Ademcirkel

Afspraak maken?

Volg ons op social media

Volg ons op social media:

Contact gegevens

Tel: 0613585853

Email: info@ademvrouw.nl

Adresgegevens:

Montfortlaan 9,

5688 NM

Oirschot

Kvk nr:

73739138
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/kwaliteitregister.jpeg

p-broeren.nl© All Rights Reserved - 2021