Workshops

ademvrouw
Workshops

Vanuit een intuitive benadering heb ik verschillende workshops opgezet. Een workshop bij Ademvrouw is een beleving, een feelgood cadeautje voor je zelf. Hier vind je een overzicht van de verschillende workshops die ik aanbied. Tijdens een workshop gaan we meteen praktisch aan de slag. We werken altijd in kleine groepjes van maximaal 10 personen, zodat er voor iedereen persoonlijke aandacht is. Ben je benieuwd of een workshop geschikt is voor jouw wens of doel? Neem gerust contact met me op. Samen vinden we de beste oplossing voor jou.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/06/ademvrouw-logo-blauw.png
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/ademjefit.jpg

Ademcirkel

Heb jij het gevoel dat je altijd in je hoofd zit? Ben jij altijd aan het denken, en ben jij het gevoel met je lijf kwijt geraakt?

Een ademcirkel is een fijne manier om kennis te maken met de kracht van je eigen adem. In een kleine groep van maximaal 8 mensen ga je anderhalf uur ervaren hoe je ademhaling je helpt om lekker in je vel te zitten.

Dinsdag 13 september aanvang 19.30 uur

In de winter is de ademcirkel binnen, maar in de zomer is het ook heel bijzonder om een ademcirkel buiten te ervaren. De avond start met een ontspanningsoefening om los te komen van de drukte van de dag. Daarna gaan we samen verbonden ademen. Dit is een speciale ademtechniek die je uit je hoofd haalt. Al je stress en zorgen verdwijnen omdat je alleen maar met ademen bezig bent en dat geeft zoveel ontspanning aan het einde van de avond.

De ademcirkel is van 19.30 - 21.00 uur 1x per maand op woensdagavond en de kosten zijn 35,- per keer.

Woensdag 12 oktober 19.30 uur

IJskracht

Met ijskracht kun je je gezondheid verbeteren. De ervaring in het ijsbad, zorgt dat je tintelt van geluk. Vind je het ijsbad best wel bbrrrr. Samen met de groep lukt het! Samen naar een unieke ervaring toe werken.

In de workshop ijskracht ervaar je hoe je stress omzet in kracht en focus. De adem-halingsoefeningen die je leert versterken je immuunsysteem. Lichamelijke
klachten verminderen en je voelt je fitter en energieker.

Eerst volgende workshop 8 oktober van 9.00 - 12.00 uur
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/FotoFluvius-KimVdSchoot-web-20210619-017.jpg

Afspraak maken?

Volg ons op social media

Volg ons op social media:

Contact gegevens

Tel: 0613585853

Email: info@ademvrouw.nl

Adresgegevens:

Montfortlaan 9,

5688 NM

Oirschot

Kvk nr:

73739138
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/kwaliteitregister.jpeg

p-broeren.nl© All Rights Reserved - 2021