Over Kim

Ademvrouw
Kim van de Schoot

Welkom op mijn website! Ik ben Kim van de Schoot, een ervaren trainer, opleider en therapeut met meer dan 25 jaar ervaring als paramedicus. Nu is het tijd voor de volgende stap in mijn carrière. Ik geloof sterk in een leven lang leren, en daarom heb ik altijd met veel plezier opleidingen, bijscholingen en nascholingen gevolgd. En ik blijf dat nog steeds doen. Mijn persoonlijke motto is: volg je hart, want dat klopt.

Ik nodig je uit om rond te kijken op mijn website en meer te ontdekken over mijn achtergrond, ervaring en de diensten die ik aanbied. Of je nu geïnteresseerd bent in het volgen van trainingen, het ontvangen van behandelingen of het leren van nieuwe vaardigheden, ik sta voor je klaar om je te begeleiden op jouw pad naar persoonlijke groei en welzijn.

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of als je graag een afspraak wilt maken. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en je te ondersteunen op jouw unieke reis.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/06/Kim_vd_Schoot_adem-vrouw.jpeg

Ademvrouw werd geboren


In mijn praktijk combineer ik ademinstructies met mijn therapie, en de feedback die ik daarop krijg is buitengewoon positief. Mensen voelen zich direct comfortabel in hun eigen vel. Dit heeft mijn verlangen aangewakkerd om de kracht van ademhaling verder te verkennen. Ik heb gezien hoe mensen zich persoonlijk ontwikkelen en groeien na een ademsessie. Mijn passie heeft zich uitgebreid van uiterlijke naar innerlijke welzijn.

Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt, zowel van binnen als van buiten. Daarom heb ik een trainersopleiding gevolgd om met zelfvertrouwen voor groepen te kunnen staan. Telkens wanneer ik een training geef, ontvang ik positieve feedback waar ik enorm blij van word. Ik wist dat ik dit pad verder moest bewandelen. Zo is Ademvrouw ontstaan.

Lekker in je vel met persoonlijke groei

Bij Ademvrouw bieden wij laagdrempelige workshops die gegarandeerd zorgen voor een positieve dag. Je gaat direct praktisch aan de slag, waardoor je persoonlijke effectiviteit vergroot wordt en je je goed voelt.

Onze workshops, trainingen en opleidingen vinden plaats op een prachtige locatie in het landelijke Oirschot. Mocht het weer tegenzitten, dan zorgen we ervoor dat we binnen kunnen werken. Als de omstandigheden het toelaten, maken we echter ook graag gebruik van onze mooie tuin met boomgaard en zwemvijver.

Adem je fit
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/nvh_logo_met_tekst.png

Aangesloten verenigingen

Ik ben een actief en betrokken lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten. Regelmatig volg ik bij- en nascholing om mijn kennis verder te ontwikkelen. Mijn praktijk voldoet daarmee ruimschoots aan de eisen die gesteld zijn door het Kwaliteitsregister Paramedici.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2018/01/img-team-member-career-02.jpg

BUSINESSAssistant ad writer quits job, starts a business

Ali Brown is currently the CEO and Founder of Ali International, but she started out as an assistant ad writer who quit her job, started working as a freelancer and is now, ten years later a multi-millionaire, who has just launched her own magazine. Her magazine is Ali Magazine, geared for female business owners and entrepreneurs.

LIFEThe book that inspired me to win the 2013 title

The three tips from your book, Coach Yourself to Success (Coach dich selbst sonst coachdich keiner) which helped me most: Tip 37. Do it now! It really helped me realize how often I kick something down the road and how much energy must have been wasted by not doing a task immediately.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2018/01/img-team-member-career-01.jpg
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2018/01/img-team-member-career-01.jpg

LIFEThe book that inspired me to win the 2013 title

The three tips from your book, Coach Yourself to Success (Coach dich selbst sonst coachdich keiner) which helped me most: Tip 37. Do it now! It really helped me realize how often I kick something down the road and how much energy must have been wasted by not doing a task immediately.

Afspraak maken?

Volg ons op social media

Volg ons op social media:

Contact gegevens

Tel: 0613585853

Email: info@ademvrouw.nl

Adresgegevens:

Montfortlaan 9,

5688 NM

Oirschot

Kvk nr:

73739138
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/kwaliteitregister.jpeg

p-broeren.nl© All Rights Reserved - 2021