Training

Onze
Trainingen

Een training bij Ademvrouw bestaat uit meerdere bijeenkomsten. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt in mijn training daarom werk ik In een kleine groep van maximaal 10 personen. Samen gaan we op weg om ons doel te bereiken. Door samen naar een doel te werken leer je van de training en van elkaar. Persoonlijke aandacht en respectvol met elkaar omgaan zijn hierbij essentieel. Ben je benieuwd of een training geschikt is voor jouw wens of doel? Neem gerust contact met me op. Samen vinden we de beste oplossing voor jou.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/FotoFluvius-KimVdSchoot-groot-20210619-004-scaled.jpg

Adem je fit

Emotionele balans, mentale kracht en lichamelijke gezondheid. Dat is toch precies wat jij wilt. Heb jij last van onbegrepen klachten zoals duizelingen, licht in je hoofd zijn, spanning, stress, spijsverteringsklachten, huidproblemen? Zit je niet lekker in je vel, voel je je onzeker? Slaap je slecht of pieker je veel? Heb je alles al geprobeerd en heeft niemand je kunnen helpen dan is de training adem je fit precies geschikt voor jou.

Lekker in je vel met eczeem

Wil jij ook de eczeem klachten verminderen en gewoon lekker in je vel zitten?

Niet langer je huid bedekken.
Ja ik weet het, je bedekt het liefst je huid. Stel dat iemand ziet dat je last hebt van eczeem. Het is niet alleen die verschrikkelijke jeuk en soms de pijn. Eczeem ondermijnt je zelfvertrouwen en je plezier in je dagelijkse bezigheden.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2018/01/Kim-van-schoot-eczeem-pagina-3.jpeg

Afspraak maken?

Volg ons op social media

Volg ons op social media:

Contact gegevens

Tel: 0613585853

Email: info@ademvrouw.nl

Adresgegevens:

Montfortlaan 9,

5688 NM

Oirschot

Kvk nr:

73739138
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/kwaliteitregister.jpeg

p-broeren.nl© All Rights Reserved - 2021