Lekker in je vel
met eczeem

Wil jij ook de eczeemklachten verminderen
en gewoon lekker in je vel zitten?

Je wilt nu aan jezelf gaan werken, je weet dat het tijd is om de prioriteit bij jezelf te leggen. Jij gaat goed voor jezelf zorgen, want als je niet goed voor jezelf zorgt kun je ook niet goed voor een ander zorgen. Merk jij bijvoorbeeld dat je vaak hoog en snel ademt? Weet jij dat deze manier van ademen je eczeem verergert?
Ontdek hoe je je ontspanning, energie en vitatilteit binnen 3 maanden terug wint en zo je huidprobleem onder controle krijgt. Je bent niet alleen, het is echt mogelijk snel lekker in je vel te zitten. Ik help je graag.

Kies nu voor je zelf

Ontdek hoe je ontspanning, energie en vitaliteit binnen 3 maanden terug wint en zo je huidprobleem onder controle krijgt.

Kies nu voor jezelf en maak een eind aan je klachten door aan je ademhaling te gaan werken. Je ademhaling beïnvloed je lichaam en geest. Met deze online training kom je snel lekker in je vel.

Met het online programma ” Lekker in je vel” krijg je vertrouwen in je lichaam. Voldoende slaap. Energie om bergen te verzetten. Geen last meer van pijntjes en klachten. Je zult kunnen genieten van alle mooie dingen om je heen.

Je krijgt:

- Veel energie
- Vertrouwen in je lichaam
- Stop met piekeren
- Zelfvertrouwen
- Genieten van het leven
- Lekker in je vel zitten

Jij wilt

Nu het roer in handen nemen. Jij wilt tijd in je zelf investeren. Jij wilt goed voor jezelf zorgen. Zoals het tot nu toe ging gaat niet meer. Als blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg.

Jij wilt verandering, jij wilt lekker in je vel zitten, jij wilt geen jeuk en pijn, jij wilt een gezellige mamma zijn. Door je nu in te schrijven voor de training lekker in je vel met eczeem zet die belangrijke eerste stap. Meedoen betekent ja zeggen tegen jezelf, je geluk en je gezondheid.

Wat houdt de training in?

– Wekelijke ontvang je een mail, welke module er voor je klaar staat. Twaalf weken lang ontvang je een mail waarin ik de module aankondig en welke stappen we gaan zetten. Je hebt toegang tot een digitale leeromgeving waar alles voor je klaar staat.

– Het programma bestaat uit werkbladen, video’s en speciale opdrachten. Om jou het beste resultaat te laten bereiken heb ik gekozen voor een optimale mix aan video’s, audio`s, oefenschema`s en andere hulpmiddelen. Je krijgt ook steeds een werkblad met uitleg en oefeningen, waardoor je gemotiveerd wordt om er echt mee aan de slag te gaan.

– Je voortgang is gewaarborgd met 3 online vraag en antwoord sessies. Een paar weken na de start, ongeveer halverwege en aan het einde van de training zijn er live online coaching sessies in kleine groepjes zodat er alle tijd is voor jouw (hulp) vragen en je ook van elkaar kun je leren.

– Deelname aan een besloten FB groep
Je kunt lid worden van de besloten Facebook community met gelijkgestemden:
samen sparren, ervaringen delen, buddy’s vormen voor een echte stok achter de deur. En elkaar te helpen.

– Je blijft toegang houden tot het programma.
Zolang het programma bestaat, heb jij toegang! Dat betekent dat je van nieuwe updates kunt profiteren en dat je alle modules (of een paar) opnieuw kunt doen als jij dat fijn vindt.

https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/06/Kim-van-schoot-eczeem-pagina.jpeg

Laat je lichaam zich zelf genezen

Veel mensen hebben huidproblemen. Ze piekeren en hebben het drukdrukdruk. Ze zitten niet lekker in hun vel. Zonder het te beseffen, ademen ze minder goed dan ze kunnen. Ze ademen niet naar hun buik en soms zit hun borstgebied op slot.
Ademen doe je altijd, dag en nacht. Dus zelfs een beetje beter ademen heeft al grote effecten. Je zit lekkerder in je vel, voelt je energieker en zekerder. De adem is instaat om huidontstekingen op te lossen. Dat gaat alleen niet vanzelf, je zult moeten oefenen voordat je volledig kunt profiteren van de levensenergie die de ademhaling je schenkt.
En dat is wat je in de training lekker in je vel met eczeem gaat leren en doen.
- Wees weer blij als je in de spiegel kijkt
- Lekker in je vel
- Geloof weer in jezelf
- Leer stress omzetten in rust
- Neem de regie over je eigen leven
- Voel je Fitter en energieker
- Durf je te laten zien en straal uit, hier ben ik!
Als jij bereid bent om je handen uit de mouwen te steken en echt voor je doel gaat. Als jij accepteert dat het niet altijd makkelijk zal gaan. Vertrouw mij, samen aktiveren we het zelfhelende vermogen van jouw lichaam. Want jij bent het waard om lekkker in je vel te zitten.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/les1accepteer-je-eczeem-640x640.jpeg
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/module-2-ontspannen-640x640.jpeg
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/module3-ademen-640x640.jpeg
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/module4-stop-je-pieker-brein-640x640.jpeg
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/module5-adem-je-energiek-en-vitaal-640x640.jpeg
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/module6-ijskracht-640x640.jpeg
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/modulen-7-emotiekracht-640x640.jpeg
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/module8-verbonden-ademen-640x640.jpeg
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/module9-je-doel-komt-in-zicht-640x640.jpeg
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/moduele-10-droom-je-toekomst-640x640.jpeg
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/ron.jpg

Ik was ervan overtuigd dat ik mijn eczeem was, omdat ik al van kind af aan eczeem had.Ik wilde weer lekker in mijn vel zitten. Met het programma is mij dat zeker gelukt.Ik ben nog nooit zo blij geweest met mijn huid. Mijn huid voelt prettig aan en ik voel me energieker. Het prettige aan dit programma is dat je steeds opnieuw de modules kan lezen en de video’s vond ik informatief en gaf me steun. De visualisaties en ontspanningsoefeningen vond ik erg fijn.Je geeft heel veel informatie en dat je er steeds weer naar kan kijken/lezen is zeer prettig. Dank je wel!

Ron – Student

https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/06/Kim_vd_Schoot_adem-vrouw.jpeg

Over mij

Ik ben Kim van de Schoot, huidtherapeut en lekker in je vel coach. De kennis die ik heb op het gebied van huid gaat verder dan enkel de studie en cursussen die ik jarenlang heb gevolgd. Ook vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe het is om te leven met een huidaandoening. In mijn jeugd heb ik veel te maken gehad met huidaandoeningen, zowel bij mijzelf als in mijn familie. Als kind had ik veel last van acne en ondervond daar de vervelende gevolgen van. Niet alleen de gevolgen voor mijn huid, zoals littekens, ook de onzekerheid en frustraties die het met zich meebracht.

Ook mijn vader kreeg te maken met de nare gevolgen van een huidprobleem. Door een medicijnvergiftiging werd zijn immuunsysteem aangetast. Hij kreeg een zeer ernstige vorm van eczeem. De jeuk, de pijn, de kloven, het was zo ernstig dat hij belande in de WAO.

Doordat ik zelf de frustratie en machteloosheid van dichtbij heb ervaren, besloot ik er mijn werk van te maken. Het voelde – en voelt nog steeds – als mijn missie om ook anderen te helpen om weer lekker in hun vel te zitten.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/revieuw.jpg

Super fijne cursus! Het was zoveel meer dan ik had verwacht. Een compleet programma waar ik echt iets aan heb. Fijn om zelf mee verder te gaan als dagelijkse tijd voor mezelf. Ik ben er nog niet, maar mijn huid ziet er zoveel beter uit. Ik heb ook minder spanning in mijn lijf. Ik voel me zoveel beter als voor de cursus. Ik heb echt effect op meerdere vlakken. Ik ben zo blij dat ik de stap om te beginnen heb gezet!

Lizanne – Blogger

Ook voor jou kan dit werkelijkheid worden!

Met dit programma gaan wij samen aan de slag om jouw leefstijl dusdanig te verfijnen, zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Je kunt kiezen uit drie varianten.

Onthoudt als je blijft doen zoals je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg. Hoogste tijd om iets te veranderen.

Kies nu om goed voor jezelf te zorgen.

Volg ons op social media

Volg ons op social media:

Contact gegevens

Tel: 0613585853

Email: info@ademvrouw.nl

Adresgegevens:

Montfortlaan 9,

5688 NM

Oirschot

Kvk nr:

73739138
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/kwaliteitregister.jpeg

p-broeren.nl© All Rights Reserved - 2021