Communicatie
voor zorgverleners

Door doelgerichte communicatie
een verandering op gang brengen.

Dat wil iedere zorgverlener, jij toch ook?

Vaak is het lastig om je cliënten/patiënten te motiveren een blijvende verandering door te voeren. Die verandering heb je nodig om een therapie succesvol af te sluiten. Vaak zeggen je cliënten dat ze hun oefeningen elke dag doen, maar als je door vraagt kunnen ze de oefening die ze elke dag thuis doen niet aan je voor doen.
Ontdek hoe je met NLP technieken jouw cliënten wel echt aan het oefenen krijgt.

Kies nu voor deze opleiding

En ontdek hoe jij flexibel en succesvol om kunt gaan met allerlei situaties. Zowel op je werk in de zorg, als in je privé situatie. Deze communicatie opleiding is een cadeautje voor je zelf, want als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor een ander zorgen.
In deze opleiding leer je hoe je met NLP technieken de effectiviteit van je communicatie verbetert. Na elke opleidingsdag kun je het geleerde direct in de praktijk toepassen. Dat maakt deze opleiding uniek, want deze opleiding is helemaal gericht op zorgverleners.
FotoFluvius-KimVdSchoot-web-20210619-012

Jij wilt

Nu het roer in handen nemen. Jij wilt tijd in jezelf investeren. Jij wilt goed voor jezelf en je cliënten zorgen. Je wilt efficiënt communiceren. Je weet dat als je blijft doen wat je altijd deed, blijft je krijgen wat je altijd kreeg.
Jij wilt verandering, jij wilt genieten van je werk, jij wilt energiek s avond naar huis. Jij wilt irritaties en weerstanden aanpakken. Door je nu in te schrijven voor de opleiding communicatie voor zorgverleners zet je die eerste belangrijke stap. Meedoen betekent ja zeggen tegen jezelf en er volledig kunnen zijn voor de ander.

Wat ga je leren?

In deze opleiding leer je duidelijk te communiceren met je cliënt, daardoor wordt je behandeling efficiënt en behaal je snel resultaat. Je wordt je ook bewust van je eigen waarden en overtuigingen en je ervaart hoe die jou gedrag en communicatie sturen. Dit inzicht helpt je bij het voeren van je dagelijkse professionele gesprekken. Het helpt je ook bij het omgaan met regeldruk, het zoeken van balans tussen werk en privé en in de samenwerking met collega`s.
Adem je fit training

Lekker in je vel

Veel zorgverleners hebben stress. Ze piekeren en hebben het drukdrukdruk. Ze zitten niet lekker in hun vel. Deze communicatie opleiding leert je om makkelijker los te laten en onbevangen in het leven te staan. Om te genieten van al het moois dat het leven biedt. Je maakt echt contact en komt snel bij de kern van het probleem en dan biedt de oplossing zich vanzelf aan.
En dat is wat de opleiding communicatie voor zorgverleners je gaat leren.
- Effectief communiceren en samenwerken
- Irritaties en weerstand oplossen
- Cliënten begrijpen en aanvoelen
- Verstandhouding en vertrouwen opbouwen
- Inzicht in jezelf
- Scherpe focus op je doel
- Rust en balans in je lichaam en geest
Als jij bereid bent om je handen uit de mouwen te steken en echt voor je doel gaat. Als jij accepteert dat je met jezelf geconfronteerd wordt en hierdoor inzichten krijgt die jouw persoonlijke groei enorm vergroten. Vertrouw mij, deze opleiding is een cadeautje voor jezelf en je cliënt. Want jij bent het waard om lekker in je vel te zitten en daardoor goed voor je cliënt te kunnen zorgen.
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/revieuw-verpleegkundige.jpg

Deze opleiding was voor mij niet alleen verrassend en inspirerend, maar vooral een hulpmiddel om wezenlijk contact te kunnen maken met mijn cliënten in de palliatieve zorg.

Ik vind deze NLP opleiding een must voor elke zorgverlener.

Irma verpleegkundige palliatieve zorg

https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/06/Kim_vd_Schoot_adem-vrouw.jpeg

Over mij

Ik ben Kim van de Schoot ruim 35 jaar ondernemend in de zorg. Een leven lang leren past bij mij. Ik vind het prettig om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Jaren geleden volgde ik een NLP opleiding omdat ik niet tevreden was over mijn communicatie met de cliënten van mijn huid-& oedeemtherapie praktijk. Alles wat ik leerde paste ik toe in de praktijk en het effect was meteen merkbaar.

Ik ben zo enthousiast over NLP, ik ben meteen een trainers opleiding gaan volgen. Ik groei en ik bloei en de praktijk ook.

Nu is het tijd om mijn kennis te delen met andere zorgverleners. Ik gun jou ook de geweldige ervaring met NLP en dat in een groep met gelijkgestemde. Boven jezelf uitstijgen en versteld staan wat je allemaal kunt bereiken door op een andere manier met je cliënten te communiceren.

Wat kun je verwachten

Deze unieke opleiding is speciaal ontwikkeld voor zorgverleners. We bespreken eerst de theorie en maken dan de koppeling naar de praktijk. Praktisch oefenen staat centraal in de opleiding. Door veel samen te oefenen maak je de theorie snel eigen en kun je die meteen toepassen in je werk.
De opleiding wordt gegeven in een groep van 6 tot 10 deelnemers zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Er zijn 6 lesdagen en een totale studie belasting van 52 uur, waarvan 42 contact uren en 10 uur intervisie.

ADAP Accreditatie is aangevraagd.

De opleiding dagen

8 en 29 november
20 december
17 januari
7 februari en 28 februari

Locatie

Ademvrouw geeft haar workshop in Oirschot. Aan de rand van het dorp op een bijzonder mooie locatie. De boerderij heeft een gezellige trainingsruimte, maar als het weer het toelaat werken we buiten. De locatie maakt de opleiding extra speciaal, je kunt genieten van een bijzondere ervaring. Oirschot is landelijk gelegen in de driehoek Den Bosch – Eindhoven – Tilburg.

Als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg.

Kies nu om goed voor jezelf te zorgen

Volg ons op social media

Volg ons op social media:

Contact gegevens

Tel: 0613585853

Email: info@ademvrouw.nl

Adresgegevens:

Montfortlaan 9,

5688 NM

Oirschot

Kvk nr:

73739138
https://ademvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/07/kwaliteitregister.jpeg

p-broeren.nl© All Rights Reserved - 2021